Készen állsz arra, hogy te is megéld a prémium italok nyújtotta varázslatos élményt? Fedezd fel kínálatunkat, és engedd, hogy prémium italaink minden kortya elvarázsoljon! 

Miss Alcohol

Kérdése van? +36702805359

Kategóriák
Miss Alcohol

Kérdése van? +36702805359

  • Kategóriák
    • Akciók
    • Champagne 447
    • Pezsgő 73
    • Prosecco 42
    • Alkoholmentes 6
    • Abszint 10
    • Bitter 10
    • Cognac, Brandy, Konyak 141
    • Gin 300
    • Grappa 3
    • Keserűlikőr 75
    • Likőr 189
    • Rum, Cachaça 505
    • Tequila 119
    • Vodka 327
    • Vermut 17
    • Whisky, Whiskey 262
    • Pálinka 20
    • Bor 3
    • Kiegészítők 25
  • BLOG
  1. Serena Prosecco
  1. Prosecco
  2. Serena Prosecco

Serena Prosecco Treviso D.O.C Biologico Brut 0,75l

Cikkszám: 
PEZS638
Serena Prosecco Treviso D.O.C Biologico Brut 0,75l
Nincs raktáron
Kiszerelés, 0,75 liter Kiszerelés:
0,75 liter
Nincs raktáron
  • Részletek
Részletek

A Serena Prosecco Treviso D.O.C. Biologico Brut egy kiváló minőségű, bio tanúsítvánnyal rendelkező prosecco, amely a Treviso régióra jellemző frissességgel és természetes tisztasággal bír. A brut stílus és az organikus termesztés együttese nemcsak az íz, hanem az értékrend tekintetében is magasra teszi a lécet.

Ízvilág
Tiszta, száraz karakter, friss zöldalma, citrusfélék és fehér virágos jegyek dominálnak. Közepes test, finom, élénk savak és jól strukturált buborékosság jellemzi.

Fogyasztási tipp
6–8°C-on fogyasztva mutatja meg legjobban frissességét. Pezsgőspohárban vagy tulipánformájú fehérboros pohárban ajánlott tálalni.

Részletek
100%-ban Glera szőlőből, organikus gazdálkodásból készül, a Treviso D.O.C. övezetből. A Charmat-módszerrel történő másoderjesztés garantálja a tiszta, élénk karaktert. Az organikus minősítés szigorú előírások mellett készülő tételt jelent, amely nemcsak ízében, hanem etikus előállításában is kiemelkedő.

Fogyasztási javaslatok
Ideális aperitifként, de kiváló párosítás zöldséges fogásokhoz, salátákhoz, fehér húsokhoz, valamint vegetáriánus és vegán ételekhez is.

Összegzés
A Serena Prosecco Biologico Brut 0,75l tökéletes választás azoknak, akik értékelik a kifinomult prosecco-élményt – természetesen és etikusan.

Vásárlói fiók
  • Belépés
    Regisztráció
    Profilom
    Kosár

 

Információk

Fizetés
Szállítás
Elérhetőségek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató

Ügyfélszolgálat
  • Szomjoltó Kft.
  • info@missalcohol.hu
    +36702805359
    2364 Ócsa, Rákóczi utca 39/A
  • https://www.facebook.com/missalcohol

  • www.pinterest.com/missalcoholhu

  • https://www.instagram.com/miss_alcohol.hu

  • https://www.tiktok.com/@missalcohol.hu

olcsobbat.hu
argep.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu
  • Akciók
  • Champagne 447
  • Pezsgő 73
  • Prosecco 42
  • Alkoholmentes 6
  • Abszint 10
  • Bitter 10
  • Cognac, Brandy, Konyak 141
  • Gin 300
  • Grappa 3
  • Keserűlikőr 75
  • Likőr 189
  • Rum, Cachaça 505
  • Tequila 119
  • Vodka 327
  • Vermut 17
  • Whisky, Whiskey 262
  • Pálinka 20
  • Bor 3
  • Kiegészítők 25
  • BLOG
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.